About

Architectuur fotografie in essentie

Architectuur is een omschrijving voor alles wat gebouwd is. Moderne objecten, monumentale panden, installaties of fabrieken inspireren altijd om op bijzondere wijze vereeuwigd te worden. In alles zit schoonheid, al heb je soms iemand nodig om dat te kunnen zien.

Paul Starink is een award winning architectuur fotograaf die afgestudeerd is aan de fotoacademie van Amsterdam met als specialisatie architectuur en landschap. Zijn fotografie steil wordt gekenmerkt door het bijzondere gebruik van licht, kleur en het lijnenspel in zijn beelden. Hij gebruikt de mooiste momenten van de dag en combineerd die vaak met hulplichtbronnen om constructies optimaal tot hun recht te laten komen. Vooral architectuur bij avondlicht leent zich goed om diverse lichtbronnen bij elkaar samen te laten komen.

Naast het fotograferen van architectuur en industriele objecten is Paul ook zeer bedreven in het vastleggen van portretten, natuur en events. Om scherp te blijven is het van groot belang elke dat een andere uitdaging te hebben. Tevens leent zijn werk zich erg goed en wordt regelmatig verkocht als kunst voor aan de muur.

De speerpunten om tot een verrassend en bevredigend resultaat te komen, zijn allereerst goede communicatie en begrip van de klant. Van groot belang is de technische vaardigheid met apparatuur en licht en het inzicht om de essentie van architectuur in vereenvoudigde vorm te vangen.
De verantwoordelijk nemen om alle projecten tot een goed einde te brengen.

Voor projecten van alle formaten, nationaal en internationaal kunt u mij benaderen. Ik zie het als een uitdaging om altijd met de mooiste beelden thuis te komen. Daar kunt u voortdurend op bouwen.

Voor het gebruik van deze website is het toestaan van cookies noodzakelijk. Meer informatie.